Mitt livs pissigaste helg.

Ni har redan fått glimtar av fördärvet, men det är fanimej värre än vad jag gjort sken av.
Jag ska inte säga att jag aldrig mått sämre, för det har jag definitivt.
Men jag kan utan att överdriva säga att såhär negativa faktorer aldrig staplats ovanpå varandra på lika kort tid någonsin tidigare.
1. Helgen mjukstartar med att jag på fredag tidig eftermiddag upptäcker att all min mat och dryck är stulen.
2. Helgen fortsätter med att jag senare på fredagseftermiddagen blir ovän med den ena av dom två som betyder något för mig här.
3. Fredagskvällen bjuder på den typen av ensamhet som inte är vacker och mitt livs första enmannafylla är ett faktum. När jag försöker socialisera misslyckas jag tämligen grovt i form av utskickningar, hot, spyor och blodig skalle.
4. Vaknar på lördagen och undrar var jag är, vem jag är och om jag är död eller inte. Spegelbilden liknar inte den jag senast såg när jag var vid en spegel.
5. Mycket kan sägas om mig som skandalmakare, men jag står tamejfan för den skit jag ställer till med. Går under dagen ett skamvarv på skolan och i telefonen för att försöka laga uppstådda relationsskador.
6. Går efter många om och men på festen alla är på, städad men ful, har överraskande trevligt och är för första gången under helgen glad. Men som ett brev på posten kommer nästa käftsmäll. Ledsam information når mig vilket får till följd att jag blir ovän med den andra av dom två som betyder något för mig här. Så var det slut på den festen.
7. Söndagen innehåller ett nödvändigt krissamtal. Ett bra samtal. Men också ett samtal som inte gör någon glad.
8. Grät själv på rummet och var ynklig. Tyckte att livet var en hora. Men klandrade ingen annan. Om jag inte hatade mig själv mest av allt vore jag inte Calle Abrahamsson.
9. Lampsläckning strax före ett i ett försök att avrunda helgen och inleda en ny och bättre vecka. Men nej. Självklart låg jag halva natten och vred mig och ältade den härliga helgen. Somnade fem men vaknade sex. Somnade en stund därefter och vaknade nio. Kände att en ny vecka inte alls började utan att helgen fortsatte. Tycker fortfarande att livet är en hora.


Kommentarer
Postat av: Linda

Tycker inte att du ska vara ledsen .. det gör ont. Men ta en vit månad .. det gjorde jag när jag dunstade rakt i en vägg. Det är nog det enda man mår bättre av :) Alkohol är SKIT :)

2010-03-01 @ 20:43:05
Postat av: Calle

Alkoholen är en bara en bricka i det stora spelet, helgen hade varit åt helvete ändå, jag är snarare tacksam för att den fick mig att vakna. Och vit månad blir det inget med, jag fyller för fan snart år. Men balansen kan däremot hållas. :) Kul att du kommenterar. Jag hoppas att du mår bra.

2010-03-02 @ 15:19:29
Postat av: Linda

Ja just det. Den 11 mars :) Grattis i förskott.

Jo det har du väll rätt i. Kanske måste man få sådana också. Vad är det dom säger .. Om du aldrig är olycklig kan du inte uppsakatta lycka? :)

Jag mår bara bra :) Men det är svårt att må dåligt på en solig fredag.

2010-03-05 @ 11:49:35
Postat av: Calle

Tackar. Stort att du kommer ihåg vilket datum jag fyller, imponerande. :)

Kloka ord, naturligtvis måste man veta vad mörker är för att veta att ljus är ljus.

Solen skiner på det småländska höglandet också. Nu ska jag ut och lapa.

2010-03-05 @ 14:55:06
Postat av: Linda

Självklart :) om jag inte minns fel så är det exakt 6 månader innan jag fyller år ..

Ja, passa på medans den skiner :)

2010-03-06 @ 15:17:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0